Количка

0 артикула

НАТУРАЛНИ СУШЕНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ

Филтри
« 12»

Сушени сладки чушки, РЯЗАНИ, 100 % Натурални, 100 g

СУШЕНИ СЛАДКИ ЧУШКИ - РЯЗАНИ

 

без консерванти

без подсладители

без оцветители

без добавен SO2

без добавки

 

съставки: сушени сладки чушки

алергени: няма

Цена:3.39лв.
Брой:

Сушени Сладки Чушки, 100% Натурални, 1 бр.

СУШЕНИ СЛАДКИ ЧУШКИ

 

без консерванти

без подсладители

без оцветители

без добавен SO2

без добавки

 

съставки: сушени сладки чушки без семе

алергени: няма

Цена:0.49лв.
Няма наличност

НИЗА, Сладки чушки, 15 броя,100% Натурални, СЪС СЕМЕ

СУШЕНИ СЛАДКИ ЧУШКИ СЪС СЕМЕ

без консерванти

без подсладители

без оцветители

без добавен SO2

без добавки

 

съставки: сушени сладки чушки със семе

алергени: няма

Цена:5.99лв.
Брой:

НИЗА, Сладки чушки, 20 броя, 100% Натурални, СЪС СЕМЕ

СУШЕНИ СЛАДКИ ЧУШКИ СЪС СЕМЕ

без консерванти

без подсладители

без оцветители

без добавен SO2

без добавки

 

съставки: сушени сладки чушки със семе

алергени: няма

Цена:7.40лв.
Брой:

Сушен спанак, 100% Натурален, 150 g

СУШЕН СПАНАК

 

без консерванти

без подсладители

без оцветители

без добавен SO2

без добавки

 

съставки: сушен спанак

алергени: няма

Цена:6.79лв.
Брой:
Страница 2 от 2
« 12»